Enneagram test

Welk enneagramtype ben jij?

Het enneagram onderscheidt negen persoonlijkheidstypes.

Enneagram Type 1: De Perfectionist

Lees meer over De Perfectionist. Type 1 is een doener en heeft op allemaal verschillende manieren moeite met woede naar zichzelf en anderen.

Enneagram Type 2: De Helper

Lees meer over De Helper. Type 2 zit bij het drietal Image types, heeft moeite met gevoel en een sterke behoefte naar liefde en aandacht.

Enneagram Type 3: De Succesvolle Werker

Lees meer over de Succesvolle Werker. Type 3 zit in het image drietal, leeft vanuit liefde is macht en heeft het meest moeite met gevoel, realiteit en eerlijkheid

Enneagram Type 4: De Romanticus

Lees meer over De Romanticus. Type 4 zit in het drietal image, leeft vanuit het principe liefde is macht en heeft moeite met verdriet en jaloezie.

Enneagram Type 5: De Analist 

Lees meer over De Analist. Type 5 leeft vanuit kennis is macht, is een denker en heeft moeite met angst, gierigheid en verlies van autonomie.

Enneagram Type 6: De Loyalist

Lees meer over De Loyalist. Type 6 leeft vanuit het principe kennis is macht, heeft moeite met angst en heeft een groot bewustzijn voor concreet gevaar.

Enneagram Type 7: De Levensgenieter

Lees meer over De Levensgenieter. Type 7 is een denker, leeft vanuit kennis is macht en kan moeilijk omgaan met angst, problemen en het realiteitsgehalte van plannen.

Enneagram Type 8: De Baas

Lees meer over De Baas. Type 8 is een doener, leeft vanuit het principe macht is macht en kan moeilijk omgaan met woede, autoriteit en lust.

Enneagram Type 9: De Bemiddelaar

Lees meer over De Bemiddelaar. Type 9 is een doener, kan moeilijk omgaan met woede, luiheid en sociale druk. Heeft een intens verlangen naar harmonie en rust.

Bron: https://enneagram.amsterdam/de-negen-types/

Gratis test: https://www.123test.nl/enneagram/

Reactie plaatsen