Jij wilt toch ook een FANTASTISCHE start

Maandagochtend UIT JE BED SPRINGEN om weer iets nieuws te leren! 

<3

bedrijven nodig voor een fantastische baan

50+

Bedrijven waarmee wij samenwerken

Fantastische Baan

Wij zoeken samen jouw Fantastische Baan

Persoonlijke coach

Wij coachen jou in het proces vooraf, en de gehele periode die je bij ons werkt.

Vaste banen

Wij zoeken met jou naar een baan voor langere termijn.

"Het is onmogelijk voor een man om te leren wat hij denkt dat hij al weet."

Onbekend

Een Fantastische start

Dit is het traineeship in de bouw, civiele techniek of aanverwant en is bedoeld voor jou. MBO en HBO niveau, afgestemd op jouw wensen en de bedrijven waar wij mee samen werken. 

Wij kennen de markt, hebben een fantastische traineeship en bieden jou alle ondersteuningen. Kijk snel verder en wie weet start jij binnenkort met jouw toekomst. 
Ik ben Sander Tamse en eigenaar van Fantastische Baan, aan het begin van mijn carrière ben ik de techniek in gerold. Deze wondere wereld heeft mij, met al zijn prachtige uitdagingen, gegrepen. Dit gun ik jou ook, want samen houden we Nederland bereikbaar en in beweging. MARTIN BAPTIST - COACH EN BEGELEIDER VAN FANTASTISCHE START

In de bouwwereld is veel vraag naar geschoold personeel en de druk om te bouwen is hoog. Hierdoor wordt nieuw aangeworven personeel snel ingezet om de projecten te ondersteunen en uit te voeren. Hierdoor mis jij de essentiele basis voor jouw carriere. Als je van school komt heb je een hoop geleerd maar er is een gat tussen de praktijk en de theorie. Hiervoor is een traineeship ideaal, ons traineeship.

Wij gunnen jou een solide basis zodat jou inzet duurzaam is en jij gelukkig bent. Jouw toekomstig werkgever heeft een fijne medewerker die de tools in handen heeft om persoonlijk te groeien en praktische zaken goed onder de knie heeft. Hierdoor heb jij meer werkgeluk en succes in jouw carriere.

"Wij willen het kleine steentje zijn aan het begin van jouw carriere, degene die jouw lawine aan geluk laat beginnen"


Jouw Fantastische Start krijg je samen met ons

Kies voor jezelf, start hier

Kom in contact, ontwikkel persoonlijk leiderschap en krijg de kickstart voor jouw carriere. Ga aan de slag als werkvoorbereider, calculator, uitvoerder, kijk voor alle mogelijkheden bij onze traineeships.

Wij kennen de markt, werken samen met grote en kleine bedrijven en zijn zowel lokaal als landelijk aanwezig. Wij matchen op bedrijfscultuur en ondersteunen jou op persoonlijk en professionals vlak. Hierdoor leg jij een goede basis voor jouw carriere.

A collection of Unique Selling Points

Ervaring in de branche

Ik werk al bijna 10 jaar in de technische wereld. Daardoor snap ik hoe de technische bedrijfswereld werkt en welke bedrijven en bedrijfsculturen er zijn. 

Solide basis

Een huis kan je niet bouwen zonder fundament, dit geldt ook voor jouw carriere. Onze traineeships zijn het fundament voor jouw carriere. 

Gecertificeerde coaches

Wij werken met en voor professionals. Dat betekend dat al onze coaches gediplomeerd zijn en ervaringen hebben in hun werkveld.

Beste bedrijven

Stel je eens voor, je zit niet op je plek waar je werkt. Uren, dagen en weken gaan voorbij. Elke avond na het eten struin je het net af naar vacatures met je nieuwe uitdaging. Solliciteren, mooie brief schrijven en wachten maar. Dagen, weken gaan voorbij voordat je iets hoort. Je mag op gesprek komen en ze bieden je een contract aan. Blij dat je bent, start je na 6 weken met je nieuwe baan. Na 2 weken kom je erachter, dit is niet de plek zoals ik het mij had voorgesteld en zoals ik had verwacht op basis van het gesprek en de website. Het zoeken begint opnieuw.

Dit is de reden dat wij niet geloven in vacatures maar in echte verbinding maken.

Stel je nou eens voor, je meld je aan bij ons en in dezelfde week hebben we een kennismakingsgesprek. We luisteren naar je verhaal en maken samen een plan. Soms bespreken we al wat bedrijven en zo komen we er samen achter wat bij jou past.
Met ons ruime netwerk aan bedrijven, ervaring in de markt omdat we er midden in werken en een echt luisterend oor.
Wij matchen jou met de bedrijfscultuur en met het type functie waar we samen naar zoeken. Soms heel normaal soms out of the box. Gedurende het hele proces houden we je persoonlijk op de hoogte, niet middels automatische berichten maar middels echt contact.

 Zodra je hebt getekend weet je het!

ja dit is de plek voor de komende jaren waar ik weer heel gelukkig kan zijn.

Eigen huis coach voor persoonlijke begeleiding 

Martin, onze eigen coach, is een echte aanvulling voor ons team. Hij helpt jou waar je maar mee zit en zorgt voor een Fantastische omgeving. Zowel telefonisch, on the job of juist ergens anders zijn er legio mogelijkheden om te ontmoeten, te verbinden en je ei kwijt te kunnen. 

Wij stoppen niet voordat jij een Fantastische Baan hebt

Wat ons uniek maakt? Wij spreken iets af, we gaan namelijk samen zorgen voor jouw Fantastische Baan. Jij geeft je tijd en aandacht en wij zorgen voor een geoliede matching en gaan de afspraken voor jou inplannen bij bedrijven waar jij gelukkig wordt. 

100 uur vacature zoeken

1 uur intake

Schrijf je nu in, het is vrijblijvend

Er zijn duizend en een traineeships in Nederland, maar dit is de gene die gericht is op jou! Wij zijn er 100% voor jou en begeleiden je naar een fantastiche baan met een solide basis. 

 • Let op, inschrijven is helemaal vrijblijvend. 

  Wat ons uniek maakt - een fantastische start voor jouw carriere

  Weekend weg

  We starten met een weekend gezamenlijk met alle trainees. Hierin leren we elkaar kennen en ontstaat een vertrouwensband zodat je kan groeien.


  Inhoudelijke cursussen

  Je hebt tijdens je studie al een hoop geleerd, wij focussen daarom op praktische aspecten afgestemd op jouw keuze. Bijvoorbeeld Microsoft projects, BIM of plannen.

  Persoonlijk leiderschap ontwikkeling

  Om te ontwikkelen en te groeien is het belangrijk dat je jezelf kent, kan reflecteren en verbinden. Samen met onze coach ga je daarom werken aan persoonlijk leiderschap.
  Het hele jaar persoonlijke coaching

  Je eerste jaren werkervaring doen wat met jou als persoon, je loopt tegen allerlei dingen aan en kan waar nodig advies en ondersteuning vragen bij onze coach. bijvoorbeeld een coach call of wandeling in het bos. Niks moet, van alles mag!n

  Tevreden kandidaat

  Het aller belangrijkste vind ik, Sander is geen cowboy zoals vele wel lijken te zijn in zijn vak. “Snel geld verdienen en loze beloftes hoort niet bij Sander”

  Open eerlijk en, Sander denkt mee en kijkt naar oplossingen.

  Fijne gesprekspartner die als hij iets zegt, dat ook doet…

  Aandacht en tijd voor je neemt in je zoektocht naar iets nieuws….

  We zijn helaas niet samen gaan werken, ik ben wel heel erg blij dat je mij geholpen hebt richting een nieuwe uitdaging. 


  Edwin
  Tevreden kandidaat
  Ik ken Sander nu enkele maanden, en heb hem ervaren als een erg betrokken persoonlijkheid. Iemand die zich hard maakt voor jouw, om een mooie uitdagende baan te zoeken, maar die jou ook gelukkig maakt. Hierbij kijkt hij naar de juiste organisatie waar je het beste bij past. Dit doet hij op een erg enthousiaste manier van werken, waarbij snelle en correcte manier van communiceren voorop staat.

  Ik heb al een aantal partijen meegemaakt die mensen (her) plaatsen, maar Sander steekt daar met kop- en schouders, ver bovenuit.

  Mocht je zelf zoeken naar een nieuwe uitdaging, of willen wisselen van baan, neem dan contact op met Sander.
  Han
  Tevreden klant
  Empatisch, attent, slim, humorvol, leergierig, doelgericht, pragmatisch en een goede sparringspartner bij het vinden van oplossingen versus complexe thema's. Sander is ondernemend in denken en doen maar bovenal uiterst plezierig om mee samen te werken.   
  Kees 

  kom in contact